interbright

Internetsite laten maken

Een goede internetsite is niet alleen voorzien van een stijlvol design. Het moet ook aanzetten tot actie en voorzien zijn van een strategie om van een bezoeker een klant te maken. Bovendien is een goede website op de juiste manier geprogrammeerd volgens de nieuwste richtlijnen. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijke- en geoptimaliseerde website die op elk apparaat goed en snel zichtbaar is.

Tip Combineer je internetsite met zoekmachine marketing, zodat het een efficiënte tool wordt die leidt tot conversie en leads.

Een goede website helpt je bedrijf met groeien

internetsite laten maken | Je kunt bij ons ook terecht voor het laten maken van uitnodigingen, papieren tape, beurs- en presentatiewanden , informatiemap, reclamebanners, werkkleding en folders

Daarom Interbright

check icon  Professionele vormgevers en programmeurs

check icon  Een deskundig supportafdeling

check icon  Zowel template als maatwerk websites

check icon  Specialist in maatwerk oplossingen

check icon  Up-to-date beveiligde websites

check icon  Standaard basis SEO geoptimaliseerd

check icon  Webdesign die aanzet tot actie!

 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.


Neem contact op

Webbureau Interbright

Onze webdesigners en programmeurs begrijpen wat er nodig is om een goede website te maken. Voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Je kunt bij ons terecht voor het creëren van een eenvoudige informatieve website tot aan het produceren van een grote uitgebreide website. Wij zullen altijd tot het uiterste gaan om het maximale uit jouw project te halen.

Van een simpele tot een complexe website alles is mogelijk

Veel gestelde vragen

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee. Voor internetsite laten maken, hanteren wij geen abonnementen.

Zijn jullie websites responsive?

Uiteraard. De websites die wij maken zijn standaard voorzien van een responsive webdesign. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor alle computers, smartphone en tablets. Wil je graag meer weten over internetsite laten maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe zit het met hosting?

Hosting kan je ook door ons laten uitvoeren. Wij zorgen er voor dat jouw website online snel en veilig blijft. Wij leveren een betrouwbare hosting met snelle support. Wij zorgen voor domeinregistraties, installatie van je software updates, pro-active monitoring, back-ups,website en webshop. Indien er er zich toch iets mocht voor doen, dan grijpen wij snel in. De website wordt opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken. Wil je meer informatie over hosting of over internetsite laten maken? Neem dan contact met ons op.

Kan ik bij jullie terecht voor al mijn vormgeving?

Jazeker. Behalve dat klanten bij ons komen voor internetsite laten maken, doen wij ook zeer veel vormgevingsopdrachten voor klanten. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het ontworpen. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor uitnodigingen, papieren tape, beurs- en presentatiewanden en folders. Wil je meer weten over internetsite laten maken of over onze vormgevingswerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Zijn jullie alleen werkzaam in Edam?

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Edam, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Flexibel zijn hoort bij ons werk. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je in Enkhuizen, Ooststellingwerf, Binnenmaas, Voorburg of Spijkenisse woont. Zelfs niet voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je bij ons kantoor in Edam ook van harte welkom.

Hoelang duurt een internetsite laten maken?

De tijdsperiode voor een internetsite laten maken? hangt af van het type website. De ontwikkeling van een template internetsite kan ongeveer 4 weken in beslag nemen. Bij een op maat gemaakte internetsite is dit zeer afhankelijk van de complexiteit. Wil je meer informatie over de duur van een internetsite laten maken?? Neem dan contact met ons op.

Zijn jullie websites makkelijke te beheren?

Ja. Al onze websites zijn voorzien van het content management beheersysteem (CMS). Bij een internetsite laten maken heb je de keuze uit het Wordpress of het Joomla systeem. Beide systemen zijn gemakkelijk te beheren. Een nieuwe webpagina kan je bijvoorbeeld op een gemakkelijke wijze aanmaken. Ook kan je moeiteloos nieuws toevoegen, foto’s wijzigen of een webpagina optimaliseren voor zoekmachines. Wil je meer informatie over CMS of over internetsite laten maken? Neem dan contact met ons op.

Recent project
MOCKUP Cebo

Bekijk website