bedrijfslogo-maken

Bedrijfslogo maken

Bij Interbright ben je aan het goede adres voor een op maat gemaakt bedrijfslogo. Wij denken met je mee en kunnen in elke gewenste stijl een logo opstellen dat aansluit op jouw bedrijfsactiviteiten en doelgroep. Hiervoor gebruiken wij onze ervaringen met betrekking tot marketingkennis en koppelen dit aan onze creativiteit. Neem contact met ons op en ontdek wat Interbright voor jou kan betekenen met betrekking tot het uitwerken van een logo. Met andere zaken zoals het ontwerp van een informatiemap, reclameborden, advertentie banners, werkkleding en raamstickers kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn!

Communiceer in één oogopslag waar je bedrijf voor staat

Bedrijfslogo maken | Naast bedrijfslogo maken kun je bij ons ook terecht voor het laten maken van promotassen, vloerstickers, werk t-shirts, informatiemap, advertentie banners, werkkleding en polo shirts .

Kosten bedrijfslogo maken

De kosten bedrijfslogo maken zijn vooral afhankelijk van de complexiteit, maar ook of je zelf al ideeën in gedachten  hebt. Een bedrijfslogo maken kost gemiddeld € 349,00. Dit is inclusief een informatief gesprek op locatie. Wij stellen 3 concepten op. Alles kan dan nog gewijzigd worden. Ook kan het bedrijfslogo in alle diverse gewenste bestandsformaten worden uitgewerkt.

Wil je meer weten over bedrijfslogo maken?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?

Neem contact op 

Promotioneel drukwerk

Wij doen veel meer dan alleen bedrijfslogo maken. Wij vertalen wensen en ideeën naar concrete grafische uitingen voor zowel vooraanstaande nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Van een concept in de vorm van een branding, huisstijl, webdesign of promotioneel drukwerk tot de uitwerking van reeds bestaande plannen. Geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen.

Netherlands Map Set2

Werkzaam in heel Nederland

 

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Edam, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Flexibel zijn hoort bij ons werk. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je in Haarlem, Uithoorn, Gorinchem, Nissewaard of Rijswijk bent gevestigd. Zelfs niet voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je bij ons kantoor in Edam ook van harte welkom.


Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op