brochure-laten-maken

Brochure laten maken

Een brochure is een goede communicatiemiddel om je doelgroep te informeren. Je kunt hierin laten zien wat je sterke punten zijn en welke diensten of producten je te bieden hebt. Je wilt tenslotte dat de lezer overtuigd is van de toegevoegde waarde van je diensten of producten. Daarnaast wil je dat hij met jou in zee gaat in plaats van met de concurrent. Dit bewerkstelligen we door verder te gaan dan alleen het mooi grafisch te ontwerpen. Door onze marketingachtergrond weten we ook wat er tekstueel nodig is en hoe de brochure het beste ingedeeld kan worden, waardoor het de aandacht van de lezer trekt. Met andere zaken zoals het ontwerp van banieren, afsprakenkaartjes, werkshirts en auto bestickering kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn!

Communiceer in één oogopslag waar je bedrijf voor staat

brochure laten maken | Naast brochure laten maken kun je bij ons ook terecht voor het laten maken van cadeaubonnen, bureau-onderleggers, wijnverpakkingen , magazine, roll-up banners , menukaarten en verpakkingen.

Kosten brochure laten maken

De kosten voor een brochure laten maken zijn voornamelijk afhankelijk van de complexiteit, maar ook of je zelf de afbeeldingen en teksten aanlevert. Verder moet het ontwerp ook aansluiten bij je huisstijl, waardoor het aansluit bij je corporate branding en herkenbaar is bij je klanten. Heb je zelf geen teksten, huisstijl of afbeeldingen? Geen probleem, wij kunnen je hierbij helpen! Een brochure laten maken op A4 formaat met 4 pagina’s kan al vanaf € 199,00. Vraag ons daarom naar de mogelijkheden of neem contact op voor een offerte.

Wil je meer weten over brochure laten maken?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?

 

Neem contact op

Promotioneel drukwerk

Wij doen veel meer dan alleen brochure laten maken. Wij vertalen wensen en ideeën naar  concrete grafische uitingen voor zowel vooraanstaande nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Van een concept in de vorm van een branding, webdesign, huisstijl of promotioneel drukwerk tot de uitwerking van reeds bestaande plannen. Geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen.

Netherlands Map Set2

Werkzaam in heel Nederland

 

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Edam, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Flexibel zijn hoort bij ons werk. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je in Drechterland, Smallingerland, Giessenlanden, Lansingerland of Zoeterwoude bent gevestigd. Zelfs niet voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je bij ons kantoor in Edam ook van harte welkom.


Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op