flyers-laten-ontwerpen

Flyers laten ontwerpen

Een flyer is een uitstekend communicatiemiddel om je doelgroep te informeren. Je kunt hierin laten zien wat je sterke punten zijn en welke producten of diensten  je te bieden hebt. Je wilt per slot van rekening dat de lezer overtuigd is van de toegevoegde waarde van je dienst of product. Daarnaast wil je dat hij met jou in zee gaat in plaats van met de concurrent. Dit realiseren we door verder te gaan dan alleen het mooi grafisch te ontwerpen. Door onze marketingachtergrond weten we ook wat er tekstueel nodig is en hoe de flyer het beste ingedeeld kan worden, waardoor het de aandacht van de lezer trekt. Met andere zaken zoals het ontwerp van posters, afsprakenkaartjes, product verpakkingen en etalagemateriaal kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn!

Communiceer in één oogopslag waar je bedrijf voor staat

Kosten flyers laten ontwerpen

De kosten voor flyers laten ontwerpen zijn voornamelijk grotendeels van de complexiteit, maar ook of je zelf de afbeeldingen en teksten aanlevert. Verder moet het ontwerp ook aansluiten bij je huisstijl, waardoor het aansluit bij je corporate branding en herkenbaar is bij je klanten. Heb je zelf geen afbeeldingen, huisstijl of teksten? Geen probleem, wij kunnen je hierbij helpen! Flyers laten ontwerpen kan al vanaf € 349,00.(ex. btw).

Wil je meer weten over flyers laten ontwerpen?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?


Neem contact op

Promotioneel drukwerk

Wij doen veel meer dan alleen flyers laten ontwerpen. Wij vertalen wensen en ideeën naar  concrete grafische uitingen voor zowel vooraanstaande nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Van een concept in de vorm van een webdesign, huisstijl, branding of promotioneel drukwerk tot de uitwerking van reeds bestaande plannen. Geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen.

Netherlands Map Set2

Werkzaam in heel Nederland

 

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Edam, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Flexibel zijn hoort bij ons werk. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je in Castricum, Waterland, Gorinchem, Leiden of Vlaardingen bent gevestigd. Zelfs niet voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je bij ons kantoor in Edam ook van harte welkom.


Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op