huisstijl-laten-maken

Huisstijl laten maken

Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig. Het is immers de eerste indruk die (potentiële) klanten van je krijgen en ze zullen je daarnaast ook beter herkennen. Bij ons valt onder het ontwikkelen van een huisstijl het logo, visitekaartje, briefpapier, envelop en een volledige styleguide. Wij houden rekening met jouw wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin jouw bedrijf actief is. Met andere zaken zoals het ontwerp van een informatiefolder, flyers, reclamebanners, menukaarten en vloerstickers kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn!

Communiceer in één oogopslag waar je bedrijf voor staat

huisstijl laten maken | Naast huisstijl laten maken kun je bij ons ook terecht voor het laten maken van ballonnen, magneetplaten, sleutelhangers , informatiefolder, reclamebanners, menukaarten en sportshirts .

Kosten huisstijl laten maken

De kosten voor huisstijl laten maken zijn vooral afhankelijk van de complexiteit maar ook of je zelf al ontwerpen in gedachten hebt. Een complete huisstijl laten maken kost gemiddeld € 669. Dit is inclusief logo, visitekaartje, briefpapier, envelop en een volledige styleguide.

Wil je meer weten over huisstijl laten maken?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?

 

 

Neem contact op

Promotioneel drukwerk

Wij doen veel meer dan alleen huisstijl laten maken. Wij vertalen wensen en ideeën naar concrete grafische uitingen voor zowel vooraanstaande nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Van een concept in de vorm van een branding, webdesign, huisstijl of promotioneel drukwerk tot de uitwerking van reeds bestaande plannen. Geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen.

Netherlands Map Set2

Werkzaam in heel Nederland

 

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Edam, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Flexibel zijn hoort bij ons werk. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je in Haarlemmerliede , Langedijk, Barendrecht, Krimpen aan den IJssel of Wassenaar bent gevestigd. Zelfs niet voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je bij ons kantoor in Edam ook van harte welkom.


Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op