huisstijl-maken

Huisstijl maken

Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig. Het is immers de eerste indruk die (potentiële) klanten van je krijgen en ze zullen je daarnaast ook beter herkennen. Bij ons valt onder het ontwikkelen van een huisstijl het briefpapier, logo, visitekaartje, envelop en een complete styleguide. Wij houden rekening met jouw wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin jouw bedrijf actief is. Met andere zaken zoals het ontwerp van een tijdschrift, spandoeken, advertentie banners, werkshirts en beurstands kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn!

Communiceer in één oogopslag waar je bedrijf voor staat

huisstijl maken | Naast huisstijl maken kun je bij ons ook terecht voor het laten maken van boekenleggers, bureau-onderleggers, reclameborden , tijdschrift, advertentie banners, werkshirts en werkshirts .

Kosten huisstijl maken

De kosten voor huisstijl maken zijn vooral afhankelijk van de complexiteit maar ook of je zelf al ontwerpen in gedachten hebt. Een complete huisstijl maken kost gemiddeld € 669. Dit is inclusief briefpapier, logo, visitekaartje, envelop en een complete styleguide.

Wil je meer weten over huisstijl maken?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?

 

Neem contact op

Promotioneel drukwerk

Wij doen veel meer dan alleen huisstijl maken. Wij vertalen wensen en ideeën naar concrete grafische uitingen voor zowel vooraanstaande nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Van een concept in de vorm van een webdesign, huisstijl, branding of promotioneel drukwerk tot de uitwerking van reeds bestaande plannen. Geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen. .

Netherlands Map Set2

Werkzaam in heel Nederland

 

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Edam, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Flexibel zijn hoort bij ons werk. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je in Enkhuizen, Schermer, Giessenlanden, Maassluis of Zwijndrecht bent gevestigd. Zelfs niet voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je bij ons kantoor in Edam ook van harte welkom.


Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op