site-maken

Site maken

Een goede site is niet alleen voorzien van een aantrekkelijk design. Het moet ook aanzetten tot actie en voorzien zijn van een strategie om van een bezoeker een klant te maken. Bovendien is een goede website op de juiste manier geprogrammeerd volgens de meest recente richtlijnen. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijke- en geoptimaliseerde website die op elk apparaat goed en snel zichtbaar is.

Tip Combineer je website met zoekmachine marketing, zodat het een sterke tool wordt die leidt tot leads en conversie.

Een goede website helpt je bedrijf met groeien

site maken | Je kunt bij ons ook terecht voor het laten maken van cadeau-enveloppen, magneetplaten, reclameborden , tijdschrift, roll-up banners , menukaarten en notitieblokken

Daarom Interbright

check icon  Professionele vormgevers en programmeurs

check icon  Een deskundig supportafdeling

check icon  Zowel template als maatwerk websites

check icon  Specialist in maatwerk oplossingen

check icon  Up-to-date beveiligde websites

check icon  Standaard basis SEO geoptimaliseerd

check icon  Webdesign die die aanzet tot actie!

 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.


Neem contact op

Site maken Interbright

Je site laten maken door Interbright? Onze designers en programmeurs begrijpen wat er nodig is om een goede website te creëren. Voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Je kunt bij ons terecht voor het creëren van een eenvoudige informatieve website tot aan het produceren van een grote complexe website. Wij zullen altijd tot het uiterste gaan om het maximale uit jouw project te halen.

Kan ik bij jullie terecht voor al mijn vormgeving?

Jazeker. Behalve dat klanten bij ons komen voor site maken, doen wij ook zeer veel vormgevingsopdrachten voor klanten. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het ontworpen. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor cadeau-enveloppen, magneetplaten, reclameborden en notitieblokken. Wil je meer weten over site maken of over onze vormgevingswerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoelang duurt een website maken?

De tijdsperiode voor een site maken? hangt af van het type website. De ontwikkeling van een template internetsite kan ongeveer 4 weken in beslag nemen. Bij een op maat gemaakte internetsite is dit erg afhankelijk van de complexiteit. Wil je meer informatie over de tijdspanne van een site maken? Neem dan contact met ons op.

Hoe zit het met hosting?

Hosting kan je ook door ons laten uitvoeren. Wij zorgen er voor dat jouw website online snel en veilig blijft. Wij leveren een betrouwbare hosting met snelle support. Wij zorgen voor domeinregistraties, installatie van je pro-active monitoring, software updates, back-ups,website en webshop. Indien er er zich toch iets mocht voor doen, dan grijpen wij snel in. De website wordt opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken. Wil je meer informatie over hosting of over site maken? Neem dan contact met ons op.

Zijn jullie websites makkelijke te beheren?

Ja. Al onze websites zijn voorzien van het content management beheersysteem (CMS). Bij een site laten maken heb je de keuze uit het Joomla of Wordpress systeem. Beide systemen zijn eenvoudig te beheren. Een nieuwe webpagina kan je bijvoorbeeld op een gemakkelijke wijze aanmaken. Ook kan je gemakkelijk nieuws toevoegen, foto’s wijzigen of een webpagina optimaliseren voor zoekmachines. Wil je meer informatie over CMS of over site maken? Neem dan contact met ons op.

Zijn jullie alleen werkzaam in Grootebroek?

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Grootebroek, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Flexibel zijn hoort bij ons werk. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je in Edam, Opmeer, Delft, Leiderdorp of Zederik woont. Zelfs niet voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je bij ons kantoor in Grootebroek ook van harte welkom.

Zijn jullie websites responsive?

Uiteraard. De websites die wij maken zijn standaard voorzien van een responsive webdesign. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor alle computers, smartphone en tablets. Wil je graag meer weten over site maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee. Voor een site maken, hanteren wij geen abonnementen.

Recente projecten


  • Arenatalent-portfolio-slider.jpg
  • take-charge-portfolio-slider.jpg
  • Viante-portfolio-slider.jpg
  • Wijskracht-portfolio-slider.jpg