Webdesign

Wil jij een webdesign die helemaal ‘van nu’ is én leidt tot leads en conversie?

Slider

Webdesign

Wij maken websites die niet alleen voorzien zijn van een aantrekkelijk webdesign. Ze moeten ook aanzetten tot actie en voorzien zijn van een strategie om van een bezoeker een klant te maken. Daarnaast is een goede website op de juiste manier geprogrammeerd volgens de meest recente richtlijnen. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijke- en geoptimaliseerde website die op elk apparaat goed en snel zichtbaar is.

Tip Combineer je website met online marketing, zodat het een krachtige tool wordt die leidt tot conversie en leads.

 

Mockup Majestic

Daarom Interbright

check icon  Professionele vormgevers en programmeurs

check icon  Een deskundig supportafdeling

check icon  Zowel template als maatwerk websites

check icon  Specialist in maatwerk oplossingen

check icon  Up-to-date beveiligde websites

check icon  Standaard basis SEO geoptimaliseerd

check icon  Webdesign die aanzet tot actie!

 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.


Neem contact op

De juiste knowhow

Onze ontwerpers en programmeurs begrijpen wat er nodig is om een goede website te ontwikkelen. Voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Je kunt bij ons terecht voor het maken van een eenvoudige informatieve website tot aan het produceren van een grote ingewikkelde website. Wij zullen altijd tot het uiterste gaan om het maximale uit jouw project te halen.

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt een website laten maken?

De duur voor een website laten maken hangt af van het soort website. De creatie van een template website kan ongeveer 4 weken in beslag nemen. Bij een op maat gemaakte website is dit zeer afhankelijk van de complexiteit. Wil je meer informatie over de tijdsduur van een website laten maken of over webdesign? Neem dan contact met ons op.

Zijn jullie websites makkelijke te beheren?

Ja. Al onze websites zijn voorzien van het content management beheersysteem (CMS). Bij een website laten maken heb je de keuze uit het Joomla of Wordpress systeem. Deze systemen zijn gemakkelijk te beheren. Een nieuwe webpagina kan je bijvoorbeeld op een simpele wijze aanmaken. Ook kan je simpel nieuws toevoegen, foto’s wijzigen of een webpagina optimaliseren voor zoekmachines. Wil je meer informatie over CMS of over webdesign? Neem dan contact met ons op.

Zijn jullie websites responsive?

Uiteraard. De websites die wij maken zijn standaard voorzien van een responsive webdesign. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor alle computers, tablets en smartphone. Wil je graag meer weten over de techniek of over webdesign? Neem dan gerust contact met ons op.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee. Al wil je een website laten maken, dan hanteren wij geen abonnementen.

Hoe zit het met hosting?

Hosting kan je ook door ons laten uitvoeren. Wij zorgen er voor dat jouw website online snel en veilig blijft. Wij leveren een betrouwbare hosting met snelle support. Wij zorgen voor domeinregistraties, installatie van je software updates, pro-active monitoring, back-ups,webshop en website. Indien er er zich toch iets mocht voor doen, dan grijpen wij snel in. De website wordt opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken. Wil je meer informatie over hosting of over webdesign? Neem dan contact met ons op.

Kan ik bij jullie terecht voor al mijn vormgeving?

Jazeker. Behalve dat klanten bij ons komen voor webdesign, doen wij ook zeer veel vormgevingsopdrachten voor klanten. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het ontworpen. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor proefschriften, vloerstickers, binnenreclame en flyers. Wil je meer weten over webdesign of over onze vormgevingswerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Zijn jullie alleen werkzaam in Edam?

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Edam, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Flexibel zijn hoort bij ons werk. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je in Haarlemmermeer, Terschelling, Gorinchem, Noordwijkerhout of Pijnacker woont. Zelfs niet voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je bij ons kantoor in Edam ook van harte welkom.

Mockup Cebo