website-bouwen

Website bouwen

Een goede website is niet alleen voorzien van een stijlvol design. Het moet ook aanzetten tot actie en voorzien zijn van een strategie om van een bezoeker een klant te maken. Daarnaast is een goede website op de juiste manier geprogrammeerd volgens de nieuwste richtlijnen. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijke- en geoptimaliseerde website die op elk apparaat goed en snel zichtbaar is.

Tip Combineer je website met zoekmachine marketing, zodat het een efficiënte tool wordt die leidt tot leads en conversie.

Een goede website helpt je bedrijf met groeien

website bouwen | Je kunt bij ons ook terecht voor het laten maken van Tassen, textieldoek, POS materiaal , informatiefolder, roll-up banners , menukaarten en flyers

Daarom Interbright

check icon  Professionele vormgevers en programmeurs

check icon  Een deskundig supportafdeling

check icon  Zowel template als maatwerk websites

check icon  Specialist in maatwerk oplossingen

check icon  Up-to-date beveiligde websites

check icon  Standaard basis SEO geoptimaliseerd

check icon  Webdesign die die aanzet tot actie!

 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.


Neem contact op

Website bouwen Interbright

Je website laten bouwen door Interbright? Onze webdesigners en programmeurs begrijpen wat er nodig is om een goede website te maken. Voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Je kunt bij ons terecht voor het creëren van een eenvoudige informatieve website tot aan het ontwikkelen van een grote uitgebreide website. Wij zullen altijd tot het uiterste gaan om het maximale uit jouw project te halen.

Van een simpele tot een complexe website alles is mogelijk

Veel gestelde vragen

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee. Al wil je een website laten bouwen, dan hanteren wij geen abonnementen.

Hoelang duurt een website bouwen?

De tijdsduur voor een website bouwen hangt af van het soort website. De creatie van een template website kan ongeveer 4 weken in beslag nemen. Bij een op maat gemaakte website is dit erg afhankelijk van de complexiteit. Wil je meer informatie over het tijdsbestek van een website bouwen? Neem dan contact met ons op.

Zijn jullie websites makkelijke te beheren?

Ja. Al onze websites zijn voorzien van het content management beheersysteem (CMS). Bij een website laten bouwen heb je de keuze uit het Joomla of Wordpress systeem. Deze systemen zijn eenvoudig te beheren. Een nieuwe webpagina kan je bijvoorbeeld op een eenvoudige wijze aanmaken. Ook kan je gemakkelijk nieuws toevoegen, foto’s wijzigen of een webpagina optimaliseren voor zoekmachines. Wil je meer informatie over CMS of over website bouwen? Neem dan contact met ons op.

Zijn jullie alleen werkzaam in Purmerend?

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Purmerend, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Flexibel zijn hoort bij ons werk. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je in Beemster, Waterland, Gouda, Leiden of Zoetermeer woont. Zelfs niet voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je bij ons kantoor in Purmerend ook van harte welkom.

Kan ik bij jullie terecht voor al mijn vormgeving?

Jazeker. Behalve dat klanten bij ons komen voor website bouwen, doen wij ook zeer veel vormgevingsopdrachten voor klanten. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het ontworpen. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor Tassen, textieldoek, POS materiaal en flyers. Wil je meer weten over website bouwen of over onze vormgevingswerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe zit het met hosting?

Hosting kan je ook door ons laten uitvoeren. Wij zorgen er voor dat jouw website online snel en veilig blijft. Wij leveren een betrouwbare hosting met snelle support. Wij zorgen voor domeinregistraties, installatie van je pro-active monitoring, software updates, back-ups,website en webshop. Indien er er zich toch iets mocht voor doen, dan grijpen wij snel in. De website wordt opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken. Wil je meer informatie over hosting of over website bouwen? Neem dan contact met ons op.

Zijn jullie websites responsive?

Uiteraard. De websites die wij maken zijn standaard voorzien van een responsive webdesign. Dit betekent dat ze bruikbaar zijn voor alle smartphone, computers en tablets. Wil je graag meer weten over website bouwen? Neem dan gerust contact met ons op.

Recente projecten


  • Arenatalent-portfolio-slider.jpg
  • take-charge-portfolio-slider.jpg
  • Viante-portfolio-slider.jpg
  • Wijskracht-portfolio-slider.jpg