website-maken

Website maken

Een goede website is niet alleen voorzien van een mooi design. Het moet ook aanzetten tot actie en voorzien zijn van een strategie om van een bezoeker een klant te maken. Bovendien is een goede website op de juiste manier geprogrammeerd volgens de laatste richtlijnen. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijke- en geoptimaliseerde website die op elk apparaat goed en snel zichtbaar is.

Tip Combineer je website met zoekmachine marketing, zodat het een efficiënte tool wordt die leidt tot leads en conversie.

Een goede website helpt je bedrijf met groeien

website maken | Je kunt bij ons ook terecht voor het laten maken van promotassen, glazen, sleutelhangers , informatiemap, roll-up banners , werkshirts en notitieblokken

Daarom Interbright

check icon  Professionele vormgevers en programmeurs

check icon  Een deskundig supportafdeling

check icon  Zowel template als maatwerk websites

check icon  Specialist in maatwerk oplossingen

check icon  Up-to-date beveiligde websites

check icon  Standaard basis SEO geoptimaliseerd

check icon  Webdesign die die aanzet tot actie!

 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.


Neem contact op

Website maken Interbright

Je website laten maken door Interbright? Onze vormgevers en programmeurs begrijpen wat er nodig is om een goede website te produceren. Voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Je kunt bij ons terecht voor het maken van een simpele informatieve website tot aan het produceren van een grote ingewikkelde website. Wij zullen altijd tot het uiterste gaan om het maximale uit jouw project te halen.

Hoelang duurt een website maken?

Het tijdsbestek voor een website maken hangt af van het soort website. De ontwikkeling van een template internetsite kan ongeveer 4 weken in beslag nemen. Bij een op maat gemaakte internetsite is dit erg afhankelijk van de complexiteit. Wil je meer informatie over de tijdspanne van een website maken? Neem dan contact met ons op.

Hoe zit het met hosting?

Hosting kan je ook door ons laten uitvoeren. Wij zorgen er voor dat jouw website online snel en veilig blijft. Wij leveren een betrouwbare hosting met snelle support. Wij zorgen voor domeinregistraties, installatie van je back-ups, software updates, pro-active monitoring,website en webshop. Indien er er zich toch iets mocht voor doen, dan grijpen wij snel in. De website wordt opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken. Wil je meer informatie over hosting of over website maken? Neem dan contact met ons op.

Kan ik bij jullie terecht voor al mijn vormgeving?

Jazeker. Behalve dat klanten bij ons komen voor website maken, doen wij ook zeer veel vormgevingsopdrachten voor klanten. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het ontworpen. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor promotassen, glazen, sleutelhangers en notitieblokken. Wil je meer weten over website maken of over onze vormgevingswerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee. Voor een website maken, hanteren wij geen abonnementen.

Zijn jullie websites responsive?

Uiteraard. De websites die wij maken zijn standaard voorzien van een responsive webdesign. Dit betekent dat ze bruikbaar zijn voor alle computers, tablets en smartphone. Wil je graag meer weten over website maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Zijn jullie alleen werkzaam in Grootebroek?

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Grootebroek, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Flexibel zijn hoort bij ons werk. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je in Hoorn, Schagen, Delft, Maassluis of Teylingen woont. Zelfs niet voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je bij ons kantoor in Grootebroek ook van harte welkom.

Zijn jullie websites makkelijke te beheren?

Ja. Al onze websites zijn voorzien van het content management beheersysteem (CMS). Bij een website laten maken heb je de keuze uit het Wordpress of het Joomla systeem. Allebei de systemen zijn gemakkelijk te beheren. Een nieuwe webpagina kan je bijvoorbeeld op een eenvoudige wijze aanmaken. Ook kan je eenvoudig nieuws toevoegen, foto’s wijzigen of een webpagina optimaliseren voor zoekmachines. Wil je meer informatie over CMS of over website maken? Neem dan contact met ons op.

Recente projecten


  • Arenatalent-portfolio-slider.jpg
  • take-charge-portfolio-slider.jpg
  • Viante-portfolio-slider.jpg
  • Wijskracht-portfolio-slider.jpg