zoekmachine-marketing

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing is een overkoepelende term voor zoekmachine adverteren (ook wel SEA genoemd) en zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd). Het is een fundamenteel onderdeel binnen de online strategie van elke onderneming die online successen wilt behalen.

Onze marketing specialisten zijn gespecialiseerd in het bedenken en toepassen van de juiste zoekmachine marketing strategieën. Hierbij gebruiken wij een bewezen effectieve en resultaatgerichte aanpak wat leidt tot een duurzaam resultaat. Onze specialisten helpen je niet alleen graag om online succesvol te worden, maar dit ook te blijven.

Maak van je website een krachtige tool die leidt tot leads en conversie.

zoekmachine marketing

Daarom Interbright

 

check icon  Duurzame topposities in Google

check icon  Meer kwalitatieve bezoekers

check icon  Persoonlijk plan van aanpak

check icon  Rapportage van werkzaamheden

check icon  Google Ad-words gecertificeerd

 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.


Neem contact op

De Customer Journey

De customer journey is het proces dat je (potentiële) klanten doorlopen vanaf het moment dat ze voor het eerst in contact komen met je producten of diensten, tot aan het gebruik en hopelijk een herhaalaankoop. Om op de juiste manier zoekmachine marketing toe te passen in de customer journey, is het essentieel om te weten hoe jouw potentiële klanten door je website lopen. Hierdoor kan je anticiperen op hun online gedrag en maximaal rendement halen uit je webshop of website.

 

Lees meer

Zoekmachine marketing